Några till...(Foto: Anna Evenius)

...får jag väl plåga er med? ;-)

Här fick även Tysons kompis Enya vara med. Hon är ju alldeles bedårande och har en väldigt vacker teckning tycker jag.

Och Anna T fortsätter att glänsa i sin fransyskeroll.

* * *

Behind the scenes(Foto: Frida, min praoelev)

Här kommer några behind the scenesbilder från senaste fotograferingen. Tur jag hade Frida, min praoelev som var jätteduktig och tog massor av bilder.

Hinner inte skriva mer nu, ska iväg på samtal med sonen på skolan.

Hörs!

* * *

Le Grand Danois
(Foto: Anna Evenius)

Jag är helt slut men lycklig efter denna lyckade fotodag. Tänk att det gick att förverkliga, min fotoidé. Jag fick min Grand Danois (tack, Tyson), min fransyska (tack, Anna T) och en mua ( Tack, Lilian).

Ännu har jag inte gått igenom alla bilder, men Anna var ivrig att få se ett axplock, så här har ni dem. Kommer mer sen.

Nu, sova.

* * *

Anna samlar rekvisita


(Foto: Frida, min prao)

Som sagt, på tisdag ska det ske! Min modefotoidé med en Grand Danois!
Brukar inte visa mig själv på bild, men eftersom jag är ganska så bra maskerad, får ni en glimt av mig, när jag och min prao-elev Frida befann oss på Beyond Retro, för att låna kläder till denna fotosession. Riktigt kul var det att kolla in alla häftiga kläder! Hit ska jag gå nångång för att handla åt mig själv, helt klart. Fantasin fick sig verkligen en rivstart i denna underbara butik.

* * *

Trädgårdsreportage och modefoto


(Foto: Anna Evenius)

Ibland känner jag att jag är lite sen när det gäller aktuella inlägg. Har haft massa annat för mig... Men samtidigt är reportaget i Allt om Trädgård tillgängligt en hel månad. Så det är inte för sent att läsa Charlottes text och beskåda bilderna på Maries undersköna trädgård. Dessutom vill jag ju lägga in detta i min blogg för att för min egen del spara publiceringshändelser. :-)

Jag har plåtat rätt mycket i studion på sistone, det är rasande kul! Nästa veckas fotoplaner ser jag med spänning fram emot. Dels ska jag genomföra en fotografering utifrån min egen idé. Jag vill göra en slags modebild innehållande en modell och en Grand Danois, en sån där jättehund. Båda är nu inbokade. Dessutom får jag hjälp av en make-up artist och kläder har jag lånat från Beyond Retro. Detta ska bli mycket spännande. Det kan gå hur som helst! :-O

Dagen efter är det tänkt att jag och Charlotte ska bli förevigade på bild...*gulp*. Jag som verkligen inte gillar att bli fotad.
Men det får helt enkelt tas en miljon bilder, så kanske, kanske det kan finnas EN som är hyfsad.

Så man kan verkligen säga att det är varierande jobb jag har och det är sååååå givande. I love it. Gäller bara att bli rik på det nu. När händer det?

Nu ska jag iväg på Strip Chair. :-) Ha en underbar helg!

* * *

Lusthusdukning ute i press!


(Foto: Anna Evenius, arr: Charlotte Wallin och Lena Linder)

Nu (denna helg) kan man om man vill köpa Aftonbladets extra tjocka bilaga, Härligt hemma, för att kika på Charlotte Wallins och Lena Linders (Piri Piri) fantastiska sommardukningar!

Vi åkte förra sommaren ut till Nyckelvikens Herrgård, där det finns ett vackert lusthus, som passar perfekt till att ha en sommarbjudning i. Tänk att t ex ha ett litet och intimt bröllop här!

Apropå bröllop kan jag meddela att Charlotte Wallin igår gifte sig med sin Pelle, och jag fotograferade givetvis :-).
Jag hoppas jag får visa bilder senare. Stort GRATTIS till brudparet och deras urgulliga son!

* * *


Glad Påsk!


(Foto: Anna Evenius)

Bilden på den här snyggingen är tagen förra sommaren när jag och Charlotte Wallin gjorde ett reportage i Nyckelviken. Som för övrigt kommer att publiceras i Aftonbladets Härligt Hemma i helgen (tror vi). Vet inte om just tuppen kommer att komma med, men däremot kommer en härligt inspirerande dukning i ett lusthus att visas. Missa inte det!  :-)

Jag vill önska er alla en riktigt GLAD PÅSK! Själv ska jag försöka att låta bli barnens godisberg och istället ta powerwalks och kanske (jag sa kanske) hoppa studsmatta.

* * *

Vackra Maria


(Foto: Anna Evenius)

Sakta men säkert fyller jag på min portfolio med bilder som jag hoppas ska kunna ge mig mer jobb framöver. Igår fotograferade jag en riktigt gullig och sympatisk tjej med båda fötterna på jorden.
Hon har drömmar om eget företagande och jag har på känn att det kommer gå väldigt bra för henne.

Förresten behöver jag bilder på läckra karlar också. Känner ni någon som ställer upp? ;-)

* * *

RSS 2.0