En bröllopsfotografering

416689-70
(Foto: Anna Evenius)

Tur med vädret hade de minsann, det vackra brudparet. Solen gassade från en klarblå himmel och jag fick god hjälp av brudens far med att hålla en reflexskärm för att lätta upp skuggor i deras ansikten. Bildmaterialet är gediget och jag sitter som bäst och sållar och redigerar. Älskar det här jobbet!

* * *

Castello di Tagliolo

416689-69
(Foto: Anna Evenius)

Jag är tillbaka från en underbar resa till Italien! Med tanke på att jag inte varit här på bloggen så mycket, tror ni kanske att det rör sig om en långresa, men så är icke fallet. Jag och fyra väninnor har tillbringat en weekend på ett slott med fantastiska omgivningar. Jag är helt salig och mer än någonsin förälskad i Italien!
Sitter nu med ett bildmaterial att gå igenom för att försöka mig på att sälja ett reportage om detta ställe. Jag kommer att berätta mer om ett tag och givetvis visa bilder.

Jag vet att ni också har haft riktig sommarvärme denna helg, men har ni badat i havet? Inte det? Det har jag. :-)

I övrigt flyter det väl på, har precis färdigställt pressbilder till Indiska, fått ett till reportage sålt och har bröllop att fotografera i sommar. Samtidigt som jag och Charlotte fortfarande letar fina hem att plåta.

Min portfolio har fyllts på med fler bilder och förhoppningsvis kommer där att finnas fler bröllopsbilder efter denna sommar.

Mille grazie för alla kommentarer! Hoppas ni alla har det bra!

Slottskatten sitter på muren och beundrar utsikten över vingårdarna.

* * *

RSS 2.0