Bröllopsfotograf!


(Foto: Anna Evenius)

Det händer grejer på reportagefronten, må jag säga. I dagsläget har vi sålt tre stycken, så vårat hårda (men ack så roliga) arbete börjar ge frukt. Fortfarande ligger material och väntar på att få bli uppvisat för någon förhoppningsvis intresserad chefsredaktör. :-)

Idag började min andra säsong som skolfotograf och under 10-11 veckor kommer jag att vara helt uppslukad av detta mycket intensiva uppdrag *torkar svetten ur pannan*  Därför kanske jag inte kommer att synas så mycket här på ett tag. Men självklart kommer jag antagligen hojta till när reportagen ligger ute.

Men innan jag försvinner iväg, skulle jag vilja säga att man redan nu kan visa sitt intresse om man skulle kunna tänka sig att ha mig som sin bröllopsfotograf nästa vår/sommar.  Snacka om framförhållning...

Skicka ett mail, vet ja!

Ha nu en underbart skön sensommar. Vi ska äta kräftor på lördag, bäst att köpa ett helt paket bara till mig, tror jag bestämt. :-)

* * *Kan man ha för många lyktor?


(Foto: Anna Evenius)

Idag kom regnet. Välbehövligt för gräsmattan och rabatten. Men det är inte nödvändigt att det blir långvarigt. Sol och värme vill jag ha. Kvällarna har verkligen varit helt fantastiska. Vi har tänt lyktor på verandan och myst. Ända tills vi måste fly från myggen.

Tänk, nu har vi hela magiska augusti kvar med sina sammetslena och mörka kvällar. Då kräftkalasen avnjuts under kulörta lyktor.

* * *

RSS 2.0