Paus

416689-64
(Foto: Anna Evenius)

Jag tar en liten paus från bloggen en stund. Vi ses!

* * *

Glad påsk!


416689-63
(Foto: Anna Evenius, arr: Charlotte Wallin)

Vad glad jag blir över alla uppmuntrande ord, tack alla ni som kommenterar! Det är ju som så, att vad jag önskar hett är att få arbeta som fotograf i större utsträckning än jag gör nu. Jag är ju relativt nystartad som egen företagare och jag får ju lov att medge att det inte är så lätt att slå sig fram i den här branschen. Tufft för ekonomin är det, för det är inte varje dag som jag har fotouppdrag. Men jag ger mig inte. Det här är vad jag vill göra! Det måste finnas en plats någonstans för mig och mina kunskaper. Någonstans där jag kan få arbeta mer på heltid som fotograf. Jag funderar på tidningsredaktioner eller olika showrooms för produktfotografering. Det vore så kul och inspirerande att få arbeta i en sådan miljö.

Men fram till dess (när någon ropar kom, här kan du få arbeta!) kämpar jag vidare med arbetet att göra hemma-hosreportage för att sälja till inredningstidningarna. Ni glömmer väl inte bort att jag och Charlotte söker kreativa hem att fotografera? Bara att höra av er och visa lite bilder!

Nu vill jag passa på att önska er en riktigt härlig och glad påsk!

* * *

Publicerad!

416689-61
(Foto: Anna Evenius)

Tjohoo! Nu ligger reportaget som jag och talangfulla Charlotte Wallin gjorde på Slottsträdgården Ulriksdal ute! Det finns att beskåda på Aftonbladet.se, hem och trädgård/inredning, närmare bestämt här. :-)

Enkelt va? Inte behöver ni springa iväg för att handla någon tidning, utan ni kan lugnt sitta kvar framför datorn i morgonrock, surpla kaffe... (för visst hade ni sprungit iväg snabbt som attan, annars? Väl? Inte...? ;-)

Jag har inte hunnit svara på kommentarerna i förra inlägget, men jag tänkte ta en bloggrunda och besöka er istället!

Ha en härlig dag! Här snöar det minsann. Hm.

* * *

Äntligen fredag!

416689-60
(Foto: Anna Evenius, arr: Charlotte Wallin)

Mars månad rusar iväg och påsken kommer ju redan nästa vecka! Sanslöst! Nu till helgen ska jag ta mig till växtförsäljningen och insupa lite påskatmosfär och inhandla några härliga påskliljor eller krokuslökar.

För en tid sedan var jag och Charlotte Wallin från bloggen Hemmariket, ute på Slottsträdgården Ulriksdal för en fotosession. De har ett litet orangeri där vi fick hålla till. Har ni inte varit där någongång så försök ta er dit! Så mycket fint att titta på och att köpa. 

Bilderna finns snart att beskåda, hojtar när allt är färdigt. :-)

Ha nu en underbar helg, köp en fredagsblomma och njut!

* * *


RSS 2.0