Söt som socker


(Foto: Anna Evenius)

Om förra inlägget var höst så får ni vinter nu. Med råge. Vi är helt insnöade här ute på landet. Får knappt upp dörren!
Men vackert är det. Kan det få stanna till jul? Please? Man har ju vant sig här i Stockholm att få vada i lera i juletid så det här är något oväntat!

Tyvärr måste jag kanske bege mig ut med bilen, trots att de varnar för det. Men jag väntar på att några bilder på labbet ska bli klara. De ska nämligen få hänga på Cosas Showroom Opening på onsdag! Förhoppningsvis, vill säga. Har jag otur, så hinner inte mina tavlor bli färdiga, då det varit förseningar på Crimson.

Nej, nu snöar det igen. Det blir till att köra i 30 på motorvägen.

Wish me luck.

*gör korstecken*

Kolla in marschallhållaren! Ser ut som en sockertopp. Fast det gör å andra sidan Ester också.

* * *

Energi


(Foto: Anna Evenius)

Vad skönt med helg. En helg utan inplanerat jobb. Jag behövde det. Måste få vila en längre stund för att samla kraft.
Fast jag har gjort annat också. Något jag inte haft energi till på väldigt länge. Att måla. Japp, jag har minsann äntligen börjat måla ett blocketfynd jag gjorde för ett tag sedan. Det är en gammal skänk, eller ett sideboard kanske man säger. Det passar förträffligt under teven, och slukar fula manicker såsom dekoder, förstärkare och sladdar. Mörkt brunt var det. Nu är det vitt!

Det ska målas minst en gång till och det tar flera timmar innan färgen torkar. Här gäller att vara effektiv. Jag målar den porterbruna fondväggen vit också! En del av er har sett hur den ser ut. Den är rätt läcker mot allt det andra vita i rummet, men ack vad svårt det blir att inreda med färg när man känner att man vill rätta sig efter fondväggen...  Nej, vitt ska det vara. Jag är så inspirerad av de hem jag fotograferat. Speciellt Pethras! Hon är en mästare på färg! Genom att hålla väggarna vita, kan hon lyfta rummet med färgstarka möbler, textilier och detaljer.

Förhoppningsvis får ni se deras hem i ett reportage så småningom. Då får ni se vad jag menar.

* * *
RSS 2.0