Puppies

(Foto: Anna Evenius)
Valparna som agerade fotomodeller under senaste modesessionen var riktiga proffs. Visserligen sprang de hit och dit eller bet Dennis (modellen) i näsan. Men det kissades inte så mycket som jag väntat mig. Mycket proffsigt.
Dessa sockerbitar är för övrigt döttrar till min Ester. Hon har bott med valparna i massor av veckor ute hos uppfödaren Madeleine på Goldenone. Men i helgen är det dags att komma hem till mig igen. Längtar.
Gillar den här bilden. Liknar den inte litegrann en målning av Raphael? ;)
* * *

Modesession!

(Foto: Anna Evenius, styling: Charlotte Bladh, hundar från www.goldenone.nu)
Detta var en riktigt rolig fotografering i studion. En snygg manlig modell och inte mindre än sex hundar av rasen Golden Retriever hade vi att tampas med, jag och Charlotte Bladh.
Jag gillar utmaningen att det faktiskt kan gå hur som helst när man har djur eller barn med i en fotografering. Vi hade valpar överallt som sprang hit och dit eller som helt plötsligt somnade.
Jag tycker det även var roligt att få lite bilder på en manlig modell i min portfolio. Vill gärna ha fler. :)
Tack Charlotte Bladh för din härliga styling. Och tack Madeleine Holmberg på Goldenone för utlåningen av dina fina hundar.
* * *

Skönhetskliniken
(Foto: Anna Evenius)
Jag fick ett roligt uppdrag från en hudklinik som ville ha bilder för sin marknadsföring. Jag tycker det passar bra med en ljus och harmonisk omgivning. Att modellen är vacker håller ni väl med om?
På måndag blir det mer studiofoto, då jag tillsammans med Charlotte Bladh ska göra en modefotografering tillsammans med Golden Retrievervalpar. Ska bli så kul! Bilder kommer upp här på bloggen så klart. Missa inte det.
* * *

RSS 2.0